Alektro&Co

Contactpersoon

Bart D'hondt

Contactgegevens

+32 491 51 11 81
info@alektroandco.be
Website

Contacteer ons

Algemene Informatie

Airco & Warmtepompen

Energievriendelijk verwarmen en koelen kan perfect dankzij de nieuwste airco/warmtepompsystemen Of het nu buiten vriest dat het kraakt of zomers warm is: met een airco-installatie die binnenshuis de klimatisatie tot in de puntjes regelt, verandert er niets aan uw woon- of werkcomfort.

Met de installatie van een warmtepomp bespaart u sterk op uw energiefactuur. U haalt immers warmte uit de natuur en zet die om in energie voor de verwarming van uw huis. Wij installeren uw warmtepomp. Eventueel combineren we die met vloerverwarming, die ook erg energiezuinig is en bovendien aangenaam aanvoelt. Is het nu voor bij jou thuis of voor in de zaak. Wij adviseren u welke de beste optie is in uw specifieke geval en plaatsen de airconditioning volgens de regels van de kunst.

Alektro & Co BV werkt met de beste producten op het gebied van airco/warmtepompen. We leveren wij aan elke klant een zorgvuldig uitgewerkte oplossing op maat: aarzel dus niet om ons te contacteren voor een prijsofferte! De tips voor het onderhoud en lange levensduur krijg je er gratis bij. Onze favoriete merken zijn Fujitsu en Daikin.

Luchtbehandeling

Om de kwaliteit van de binnenvlucht te garanderen en te verbeteren, is een goede ventilatie meer dan nodig. Als je de lucht onvoldoende ververst, stapelen zich vocht en schadelijke stoffen op waardoor je gezondheidsproblemen kan krijgen. Te veel vocht tast ook je huis aan door het creëren van schimmels. De Boodschap is ventileren. Bij nieuwbouw of grote renovaties is een ventilatiesysteem zelfs verplicht!

Dus ben je op zoek naar een installateur van jouw ventilatiesysteem bij jou thuis, op kantoor of ben je opzoek naar een groter industriële installatie kan je terecht bij Alektro & Co BV. We zorgen voor een feilloze installatie dus voldoet aan alle normen en vereisten. Naast particulieren klanten kan je ook grotere voor installaties bij ons terecht.