Over BNI Brabantse Kouters

BNI Brabantse Kouters startte in november 2015. Een aantal ondernemers vonden het een goed idee om in Londerzeel ook een chapter op te starten. Al gauw konden een 20 tal zakenmensen overtuigd worden van het concept, en begonnen de wekelijkse bijeenkomsten. Het concept, dat toen nog voor iedereen uit de groep nieuw was, werd zo goed mogelijk toegepast en iedereen kon al snel de resultaten ervan vaststellen. Er werden al van bij de eerste bijeenkomsten aanbevelingen uitgewisseld, die dan ook leidden tot contracten. Ondertussen is de chapter BNI Brabantse Kouters uitgegroeid tot een ware vriendenkring waar iedereen graag deel wenst van uit te maken.

Ook buiten de wekelijkse bijeenkomsten zijn er heel wat activiteiten die samen gebeuren, de ene activiteit al formeler dan de andere. Wat heeft BNI Brabantse Kouters  te bieden? – een fijne groep van lokale zakenmensen die bereid zijn om mekaar te helpen bij het warm aanbevelen van hun vrienden in hun zakelijk netwerk. – trainingen die helpen om onze vaardigheden te verbeteren, o.a. Leden Succes Training, 60-sec presentatie, 1-op-1 gesprekken… – geen concurrentie mogelijk in de eigen chapter – samen mekaar helpen in de business en daarbuiten – veel fun, lachen, samen werken, samen uitgaan, ….

Heb je zin om eens een bijeenkomst bij te wonen, aarzel niet om in te schrijven via de link bnibrabantsekouters.be/bezoek. Je kan pas echt overtuigd worden van het succes van het concept door op vrijdag ochtend rond de grote ontbijttafel te staan praten met ons. Wees gerust, na het verlaten van de meeting krijg je een boost die je de rest van de dag zal bezighouden.

Chapter bezoeken

BNI VLAANDEREN

De leden van BNI in Vlaanderen hebben elkaar 40 269 aanbevelingen gegeven in 2015 Dat resulteerde in een 50 171 383 euro extra omzet Ja u leest het goed, het is een ongelooflijk resultaat die de leden in vlaanderen aan mekaar hebben gegund. Je kan werkelijk je bedrijf laten groeien door lid te worden van BNI , met tientallen nieuwe klanten als gevolg! Bij BNI staat succesvol zaken doen gelijk met het effectief gebruik van aanbeveling marketing. Er is niets moeilijker dan een eerste contact leggen met een bedrijf dat u als klant wil en onmiddellijk op het juiste niveau bij de juiste persoon in dat bedrijf terecht komen . Maar door het systeem dat BNI toepast kan dat snel verholpen worden. Je BNI collega’s zorgen ervoor, via hun netwerk dit contact te organiseren en op die manier kan je sneller zaken doen.

BNI INTERNATIONAAL

BNI staat voor Business Network International en werd opgericht door Ivan Misner in de USA. Het is een 30 jaar oude professionele netwerk organisatie die slechts één persoon uit elke bedrijfstak of beroep toelaat om zich aan te sluiten bij een chapter. BNI telde eind 2015 zo’n 191.400 leden in 7.316 chapters verspreid over 65 landen. Het is daarmee de meest succesvolle business netwerk organisatie in de wereld. In de huidige economie is het bewezen dat het meer dan ooit van levensbelang is voor ondernemingen en ondernemers om te netwerken. De concurrentie is altijd al bikkelhard geweest, prijzen worden scherper gesteld, en kosten moeten beperkt worden. Mensen kiezen nog steeds voor de leverancier die ze het beste vertrouwen. BNI geeft ondernemers een wekelijkse mogelijkheid om te netwerken met elkaar, in een positieve en gestructureerde “vergadering” met een ontbijtje. Op die wekelijkse samenkomsten worden waardevolle, zakelijke aanbevelingen uitgewissteld met andere (meestal lokale) ondernemers. Omdat deze ondernemers elkaar op wekelijkse basis ontmoeten wordt er een relatie van vertrouwen opbebouwd, ideën worden uitgewisseld en contacten gelegd. Onder het moto “Geven loont” (ofwel “wat je weggeeft, komt bij je terug! ) is het de bedoeling dat iedereen helpt de onderneming van de andere leden van het BNI chapter te laten groeien en de omzet te laten stijgen. Dat het werkt, wordt iedere keer weer bewezen, door een nauwgezette registratie van de uitgewisselde aanbevelingen en omzet in onze chapter kunnen we zien dat iedereen die lid is een omzetstijging heeft gekend. Het is alsof je deel uitmaakt van een verkoopsteem van meer dan 20 topverkopers. Elk lid heeft altijd de visitekaartjes van de andere leden ter beschikking, dus als zij iemand tegenkomen die een specifiek product of dienst zoekt dan kan hij/zij hen met elkaar in contact brengen. De missie van BNI - Changing the way the world does business©

Het is onze missie om onze leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.

OM ONS NETWERK TE VERSTERKEN ZOEKEN WIJ NOG EEN

Dakwerker

INDIEN U ZICH AANGESPROKEN VOELT OF IEMAND KENT, AARZEL DAN NIET OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN. Interesse? Contacteer ons